horoscoop

Horoscoop 10 t/m 16 juni 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U bent de laatste tijd nogal dwars. U hebt gewoon genoeg van de beperkende maatregelen en de afhankelijkheid van anderen. Een bemoeizieke partner kan u ook op de zenuwen werken. Geld: Het wordt er ook voor u niet gemakkelijker op in deze schrale tijden. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar verzin nieuwe mogelijkheden om bij te verdienen. Met uw talent en een originele aanpak lukt dat. Gezondheid: Thuiszitten heeft effect op uw eetgedrag. Bij velen vliegen de kilo’s eraan. Dwing uzelf tot matiging, dan kunt u straks zonder schaamte naar het strand.

KREEFT
Liefde: Uw onrust wordt veroorzaakt doordat er weinig spectaculairs in uw omgeving gebeurt. Die zucht naar sensatie kan u op opwindende gedachten brengen, maar bewaak uw grenzen. Geld: Het is nu wat krap, maar aan de horizon lonken voordeeltjes. Hou gezamenlijke geld­zaken op orde, want anders dreigen er conflicten. Gezondheid: U blaakt van werklust, wat een aanslag op uw energieniveau kan betekenen. Doe het stap voor stap en kijk af en toe om.

LEEUW
Liefde: Uw partner begrijpt u met een half woord en u bent open over uw gevoelens en gedachten. Geef ook de ander de ruimte. Geld: Uw ver­mogen om geld te verdienen komt in deze tijd goed van pas. Steek uw nek uit en experimenteer behoedzaam in geldzaken. Zoek de kansen. Gezondheid: U bent bezorgd over gezondheidsproblemen in uw omgeving. Die doen een beroep op uw verantwoordelijkheidsgevoel. Ga er kalm mee om, anders grijpt het u te veel aan.

MAAGD
Liefde: Bepaalde ideeën of idealen die u wilt verwezenlijken komen niet altijd overeen met die van uw geliefde. Het is lastig om op één lijn te blijven. Geld: Veranderingen in samenwerking of partnerschap geven u de ruimte die u nodig hebt. Dat brengt plezier in wat u doet. Geniet ervan zolang het kan. Gezondheid: Vitamine D krijgt u volop als u in de zon wandelt, maar u kunt overwegen extra vitamine C te gebruiken om uw weerstand te verhogen.

WEEGSCHAAL
Liefde: Durft u voldoende duidelijk te zijn in wat u dwarszit? Een romantisch gesprek kan ontaarden in irritatie als u niet rechtdoorzee bent. Geld: Een wijze vriend(in) geeft u een waardevol advies waardoor u dichter bij de vervulling van uw wensen komt. Voor een doorgewinterde strateeg als u ziet dat er zonnig uit. Gezondheid: De toestand in de wereld baart u zorgen en dat kan deprimerend zijn. Verzet uw zinnen liever met gezellige mensen.

SCHORPIOEN
Liefde: In geval van twijfel is het nodig de knoop door te hakken. Neem een besluit, ook al kost dat moeite. Dat het emoties oproept moet u dan maar accepteren. Geld: Het is verleidelijk om het vakantiegeld er doorheen te jagen, maar het is veel verstandiger om de helft te reserveren als appeltje voor de dorst. Gezondheid: Het is tijd om nieuwe goede voornemens te maken wat betreft uw conditie en u daar dan ook aan te houden. Stel doelen en hou vol om te scoren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U hebt vakantiekriebels. Zit het er nu nog niet in om het vliegtuig te pakken, dan kunt u met uw geliefde alvast plannen voor later maken. Voorpret dus. Geld: Zelfvertrouwen en succes gaan hand in hand omdat de meest succesvolle fase in uw leven nadert. Uw motivatie neemt toe naarmate u doorzet. Gezondheid: U houdt van het goede leven en dat heeft gevolgen voor uw gewicht. De verleiding is groot om er nog maar één in te schenken, maar zou u dat wel doen?

STEENBOK
Liefde: Een onverwacht uitstapje zorgt voor een kennismaking met gevolgen. Welke dat zijn is afhankelijk van uw bereidheid om mee te gaan. Geld: Besprekingen over geldzaken verlopen gunstig als u bijvoorbeeld een lening nodig hebt. U krijgt sneller uw zin als u voet bij stuk houdt. Gezondheid: U bent van nature serieus en om stress te vermijden mag dat wel een tandje minder. Met een luchtige houding kunt u veel meer aan dan wanneer u blijft piekeren.

WATERMAN
Liefde: U geeft graag commentaar op het gedrag van anderen en bedoelt dat goed maar het kan verkeerd overkomen. Geef goede raad zonder dat de ander gezichtsverlies lijdt. Geld: Omstandigheden dwingen u om uw uitgavenpatroon te herzien. Ga uw bankafschriften na en bekijk wat u aan overbodigs kunt schrappen. Gezondheid: De gebeurtenissen als gevolg van de crisis kunnen een aanslag op uw dagelijkse structuur zijn. Bepaal uw ritme en maak u niet te druk.

VISSEN
Liefde: Na enkele valse starts waarbij u bent teleurgesteld, bent u voorzichtig als zich een nieuwe kans voordoet. U wilt niet dat uw hoop nogmaals vervliegt. Neem de tijd. Geld: Haal verborgen wensen naar boven, definieer ze en maak een plan om ze te realiseren. Deze periode is lastig maar de aanhouder – en dat bent u – wint. Gezondheid: U bent terecht angstig om het beruchte virus op te lopen en doet er alles aan om dat te voorkomen. Handhaaf die discipline.

RAM
Liefde: Verpak uw kritiek in humor en een glimlach. Zo lost u spanningen op en blijft de sfeer gemoedelijk. Maak tijd voor uw familie. Geld: U bent altijd bereid om vooruit te kijken, maar nu bent u bang wat de toekomst gaat brengen. Maak af waar u aan bent begonnen en overwin daarna uw angst. Gezondheid: Geen sportschool of fitnesscentrum is open dus u zult het zelf moeten doen. Begin de dag met oefeningen en houd die tien minuten vol.

STIER
Liefde: Contact met mensen in uw omgeving die anders zijn, kan uw inzicht in levensvraagstukken veranderen. Toets uw bevindingen aan de bruikbaarheid. Geld: Uw fantasie maakt overuren en daar kunnen leuke plannen uit voortkomen. Maak ze waar en overwin uw tegenzin. Gezondheid: Nu u er weer opuit kunt gaan is het zinnig om veel buitenlucht op te zuigen en daarbij ademhalingsoefeningen te doen. Gun uw longen dat plezier.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen