horoscoop

Horoscoop 1 t/m 7 juli 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Probeer een compromis te sluiten in een situatie die u niet bevalt. U schiet er niets mee op als u op uw strepen blijft staan. Kwestie van vooral geven en dan pas nemen. Geld: Als u geen beslissing kunt nemen, is het beter u niet te laten inpakken door lieden die vinden dat het vandaag nog moet gebeuren. Volg uw hart. Gezondheid: Laat uw angstige houding varen. Die heeft een kwalijke invloed op uw weerstand. U kunt het leed van de wereld niet alleen dragen.

KREEFT
Liefde: U wacht al lang op de invulling van een liefdeswens. Deze zomer is de ideale periode om die te laten uitkomen. Wat het ook is, u wordt er blij van en beseft dat zoiets niet snel nog eens zal gebeuren. Geld: Op het gebied van werk en geld is dit een periode om u moedig op te stellen en het avontuur aan te gaan. Laat u niet inperken door zelfopgelegde regels. Kruip uit uw schulp en steek uw nek uit. Gezondheid: Een verkoudheid hoeft niet meteen te betekenen dat u ook wordt getroffen door het verschrikkelijke virus, maar oplettendheid is nu erg belangrijk.

LEEUW
Liefde: Uw liefdesleven verloopt grillig. Soms bent u verstandig en een ander moment bent u onberekenbaar. Ontdek wat u werkelijk wilt en stippel de route uit. Geld: Zegt iemand u iets toe, zorg er dan voor dat het zwart op wit staat. Een belofte volstaat niet. Zorg dat het wordt uitgevoerd zoals u dat graag wil. Gezondheid: U hebt het gevoel dat u de prooi bent van krachten die buiten uw bereik liggen. Neem er afstand van en hou uw emoties in bedwang.

MAAGD
Liefde: Niemand eist zoveel van zichzelf als u. Bekijk uzelf met de ogen van een ander. Het mag best een tandje lager en dan doet u niemand
tekort. Geld: Maak uw behoeften niet ondergeschikt aan die van een ander. Uw eigen plannen staan voorop. Laat u niet weerhouden ze uit te voeren. Gezondheid: Neem de trap, ook al is er een lift. Wandel naar de supermarkt in plaats van met de auto te gaan. Het zijn kleine maar verstandige manieren om fit te blijven.

WEEGSCHAAL
Liefde: U hoeft zich niet voor te doen als een ander om liefde te winnen. Hou de schijn niet op, maar blijf met beide benen op de grond en wees uzelf, want u mag er zijn zoals u bent. Geld: U houdt van mooie dingen, maar aan mensen die u iets proberen aan te smeren hebt u niets. Draai om met uw allure en loop weg. Gezondheid: Als levenskunstenaar weet u de weg naar het realiseren van uw dromen en fantasieën. Volg die weg. Laat u door niets en niemand afleiden.

SCHORPIOEN
Liefde: Vergeet wat er is gebeurd en concentreer u op iets nieuws. Alles valt dan op zijn plek en u hoeft niet lang te wachten op de invulling van uw verlangens. Geld: Met uw gedrevenheid weet u dat u het ver kunt schoppen, maar het kan ook problemen met zich meebrengen. Met minder intensiteit bereikt u meer, met minder weerstand. Gezondheid: Van uw voornemen het rustig aan te doen komt weinig terecht als u zo doorgaat. Geef aan wat u wil en hoe ver u wil gaan.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Een verborgen liefdesaffaire kan aan het licht komen. Voorzichtigheid is geboden. Uitersten als plezier en pijn kunnen gekmakend zijn. Hou passie in bedwang. Geld: Zelfvertrouwen en succes gaan hand in hand. U hebt originele ideeën en de energie om ze toe te passen. Dat motiveert om verder te gaan en positief te blijven denken. Gezondheid: Probeer goed te plannen wanneer iets echt moet en wanneer niet. Dat geeft emotionele rust in deze warrige tijd.

STEENBOK
Liefde: Gevoelens kunnen in de weg zitten. Bent u ergens boos of verdrietig over, laat dan weten wat u dwarszit. Daardoor wordt het contact met anderen hechter en warmer. Geld: De kans om te slagen is geheel afhankelijk van uw sociale vaardigheden en contacten. Breng uw werk onder de aandacht van de juiste personen. Gezondheid: Laat u niet opjagen en blijf uzelf onder moeilijke omstandigheden. Neem de tijd, zeg ook eens nee en ervaar hoe heerlijk dat kan zijn.

WATERMAN
Liefde: Stress kan de romantiek in de weg staan. U houdt niet van bemoeizucht van uw geliefde en gaat liever uw eigen gang. Geld: Soms moet u een drastische beslissing nemen om uw budget op peil te houden. Aarzel niet. Neem dat besluit, ook al gaat u dat aan het hart. Gezondheid: Het is tijd voor een time-out – lekker thuis rommelen of op vakantie gaan. Eerst opladen voordat u verder gaat. Ga liever ontspannen met vrienden.

VISSEN
Liefde: Wilt u het leven van anderen verbeteren zodat u zich niet over uw eigen problemen hoeft te buigen? Pas als u voor uzelf de boel op orde hebt, kunt u er helemaal voor anderen zijn. Geld: Er zijn momenten waarop het lijkt dat alles tegenzit, maar u hebt de kracht om uw onverwoestbare optimisme te blijven aanspreken. Dat doet wonderen. Gezondheid: Sluit u op als het u te veel wordt en geef u over aan een stevige huilbui. Geneer u niet, laat alles stromen.

RAM
Liefde: U wil het roer omgooien want de sleur door de beperkende maatregelen hangt u de keel uit. Begin met een schone lei. Geld: De astrale invloeden zijn gunstig, maar er blijven financiële valkuilen. Hou mensen te vriend die u kunnen helpen om te bereiken wat u wil. Stel orde op zaken. Gezondheid: Veel plichten en weinig plezier doen een aanslag op uw doorgaans goede humeur. Zoek de zonzijde. Dat moet in de zomer toch lukken.

STIER
Liefde: Het kost u wat tijd voordat u alle remmen los kunt gooien en uw twijfels over iemand overboord gooit. Zet de eerste stap. Dat kan een zinderende ontmoeting opleveren. Geld: Als u de grote lijnen in het oog houdt en daarnaar handelt, kunt u oogsten wat u hebt gezaaid. Ook in de vakantie kunt u daar verder aan werken. Gezondheid: Laat u niet leiden door kleine ongemakken of onbeduidende tegenvallers. Doet u dat wel, dan bestaat het gevaar dat u inzakt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen