horoscoop

Horoscoop 1 t/m 7 april 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN Liefde: Verlies uw eigenbelang niet uit het oog als u een intieme relatie niet wilt kwetsen. Maak dingen niet onnodig moeilijk alleen om spanningen te vermijden. Stel gerust een lastige vraag. Geld: Denk na voordat u met iemand in zee gaat op zakelijk gebied. Check de achtergronden en stel een beslissing liever even uit. Gezondheid: Uw energiepeil gaat omhoog. Als u zenuwslopende activiteiten uit de weg gaat, zult u zich sterker voelen en daarmee een reserve opbouwen.

KREEFT Liefde: Overhaast niets in de liefde, want dat loont de moeite niet. Iemand uit het verleden kan in uw hart komen spoken, maar dat is een tijdelijk verschijnsel. Wuif het maar weer weg. Geld: Een leuke meevaller is geen reden om het maar snel over de balk te gooien. Het kan het begin zijn van nog meer welvaart. Wees voorzichtig met een nieuw gedurfd plan. Gezondheid: Reizen naar het buitenland brengt nu meer risico met zich mee. Misschien is het beter niet te gaan.

LEEUW Liefde: U blaakt van zelfvertrouwen. Dat betekent succes als u zich op het liefdespad begeeft. Romantiek bloeit ook in deze moeilijke tijd, want flirten gaat u goed af. Geld: Uw optimisme opent deuren en als ze klemmen, trapt u ze gewoon open. Niet doldriest te werk gaan, blijf behoedzaam in uw aanpak. Gezondheid: Dat enthousiasme heeft een keerzijde, want als u uw grenzen overschrijdt, zult u dat later met een kater of misschien nog erger moeten bezuren.

MAAGD Liefde: Schuchterheid helpt u niet bij een verovering die u voor ogen staat. Verzin een speelse strategie en verwonder u over het snelle en succesvolle resultaat. Geld: Er dreigt een verstoring in geldzaken, maar met een nuchtere kijk op de zaken bent u in staat het financiële roer recht te houden. Gezondheid: Vervang gevoelspatronen waarvan u weet dat ze niet goed of schadelijk voor u zijn door uw geest te zuiveren en uw lichaam daarmee een goede dienst te bewijzen.

WEEGSCHAAL Liefde: Uw charme levert ook jaloerse blikken op. Trek u daar niets van aan. Nu uitgaan zeer beperkt is, hebt u daar voorlopig weinig last van. Geld: Voorspoed staat met een hoofdletter in de sterren. Dat bereikt u ook in deze moeilijke tijd als u niet ongeduldig bent en de koers zorgvuldig uitstippelt. Gezondheid: U wilt graag weer in uw oude ritme komen na een periode van fysieke zwakte. Dat lukt als u zichzelf dirigeert en zorgt voor regelmaat en reinheid.

SCHORPIOEN Liefde: Lentekriebels geven u een gevoel van onoverwinnelijkheid. Als u uit bent op iemand met macht en status is dit niet de tijd om locaties te zoeken waar u ze kunt vinden. Geld: Uw werklust wordt opgemerkt en helpt u vooruit. Leg de juiste contacten. Denk niet dat het wel vanzelf gaat. Klamp iemand aan die u verder kan helpen. Gezondheid: Vind een gezonde uitlaatklep voor uw energie of opgehoopte wrok. Loop het eruit of doe het door te dansen en te zingen.

BOOGSCHUTTER Liefde: Als u wegloopt voor een moeilijke situatie zal die alleen maar verergeren. Analiseer uw ongemakkelijke gevoelens en ze zullen verdwijnen. Geld: Een openhartig gesprek haalt de kou uit de lucht bij een financiële kwestie. Een flexibele opstelling betekent niet dat u bij voorbaat bakzeil haalt. Gezondheid: Overdreven zorgen over uw gezondheid in deze viruscrisis helpen niet. Gun uzelf vakantie in uw hoofd en relativeer meer.

STEENBOK Liefde: Het accent ligt op activiteiten in het gezin of in de familie. Geniet van kleine dingen en oefen u erin die niet over het hoofd te zien. Geld: Achter de schermen zijn er ontwikkelingen waar u nog geen weet van hebt. Achterdocht is niet nodig, als u alles goed in de gaten houdt, bent u veilig. Gezondheid: Let goed op de momenten waarop u uw spieren aanspant en op uw ademhaling. Dat kan duiden op stress. Als u daar alert op bent, wordt u vanzelf weer rustig.

WATERMAN Liefde: U bent op uzelf gericht en dat kan uw partner irriteren. Breek uit dat bolster en schenk extra aandacht aan uw omgeving door royaal te zijn met complimenten. Geld: Uw budget staat geen extreme uitgaven toe, ook al staat u te popelen om die begeerlijke aankoop te doen. Steek uzelf niet in de schulden. Gezondheid: U hebt de kracht om bergen te verzetten en u lichamelijk in te spannen, maar als u te lang doorgaat put u zichzelf te veel uit.

VISSEN Liefde: Een nuchtere kijk op een liefdesaffaire is voor u als romantica te veel gevraagd. Blijf toch maar met beide benen op de grond en zet die roze bril soms even af. Geld: Meng u niet in een discussie die u niet aangaat, want dat kan uw positie in gevaar brengen. Geef alleen gefundeerd advies als iemand u daarom vraagt. Gezondheid: Als het om uw lichaam gaat, is nonchalance vragen om moeilijkheden. Ga na wat u qua hygiëne kunt verbeteren en begin daar vandaag nog mee.

RAM Liefde: In plaats van druk uit te oefenen op uw geliefde is het beter uw intuïtie te volgen en aandacht te besteden aan uw veranderende gevoelens. Vermijd mensen met een negatieve invloed, of nog beter: verbreek dat contact. Geld: Pak een slepend probleem voortvarend aan en stel dat niet uit, hoezeer u er ook tegenop ziet. Dan komt een wonderlijke wens uit die al enige tijd op uw verlanglijst staat. Gezondheid: U bent veeleisend voor uzelf en dat kan wel een maatje minder. Aangename en rustgevende activiteiten in huis brengen u in balans en verhogen uw weerstand.

STIER Liefde: Gebruik uw energie om uw geluk op langere termijn te realiseren. Dat u daarbij een andere weg moet inslaan lijkt beangstigend, maar verzamel moed en doe het. Geld: Ga recht op uw doel af en werk zoveel mogelijk samen. Investeer vooral in uzelf door uw garderobe aan te vullen om daarmee straks indruk te maken. Gezondheid: U bent bezig met een spirituele zoektocht die uw innerlijk groei zal bevorderen. Daarmee verwerft u een nieuwe visie die u beter in balans brengt.