Horoscoop 03 juli t/m 09 juli

Uw horoscoop!

 

 

 

 

Liefde: In de liefde bent u degene die het voortouw moet nemen. Afwachten is zinloos. Als u een vriendin uit een emotioneel moeras kunt trekken, moet u dat zeker doen. Uw woorden hebben een magische uitwerking.

 

Geld: Iemand zegt een afspraak met u af en dat is – achteraf gezien – maar beter ook. U kunt u hierdoor op iemand anders gaan concentreren, waar u financieel veel meer aan zult hebben in de toekomst.

 

Gezondheid: Laat spanningen van u afglijden door u niet op uw kop te laten zitten, maar te kiezen voor wat u zelf wilt. Neem alle verplichtingen met een korreltje zout.

 

 

 

 

Liefde: In de liefde wisselen hoogte- en dieptepunten elkaar af. Als u daar losjes en onbevangen mee omgaat, komt het allemaal wel op zijn pootjes terecht. Geen kouwe drukte maken.

 

Geld: U hebt duidelijk zin in avontuur, maar als u dat te krampachtig zoekt, kan het verkeerd uitpakken. Laat het maar lekker op u afkomen. Gokken en loterijen eventjes vergeten.

 

Gezondheid: U bent met sporten prestatiegericht en als u blijft volhouden, bereikt u wat u wilt. Maak geen problemen als daar geen goede reden voor is, maar ontspan u zoveel mogelijk.

 

 

 

Liefde: Weglopen voor ruzie en obstakels is niet de oplossing. Veeg niets onder het tapijt, maar reken er resoluut mee af. Zodra het is opgelost, krijgt u een gevoel van bevrijding.

 

Geld: Er zijn betere tijden in aantocht, als u niet te haastig op uw doel afstevent. Lukt het niet meteen, dan is dat geen reden om sikkeneurig te worden. Blijf gewoon op koers.

 

Gezondheid: De bakens met uw dieet verzetten? Daar is wel wat moed voor nodig. Haal dat desnoods uit uw tenen, maar doe er iets aan. De keuze is aan u. Volhouden levert de beloning.

 

 

 

 

Liefde: Leg in uw relatie niet op iedere slak een kilo zout, maar luister aandachtig naar het standpunt van uw geliefde. Samen staat u sterk. Een stapje terugdoen is het beste.

 

Geld: Zorgen zijn voor morgen. Wat meer discipline en toch flierefluiten. Dat is een talent waar u als Weegschaal gebruik van maakt om de financiële situatie in balans te houden.

 

Gezondheid: Bent u nerveus en kunt u niet slapen? Dat is een kwestie van oorzaak en gevolg. U neemt ook wel wat veel hooi op uw vork. Logisch dat u op de toppen van uw zenuwen loopt.

 

 

 

 

Liefde: Romantiek gaat fantastisch als u niet te hoge eisen stelt. Als u de teugels bij uw partner niet zo strak aantrekt, voelt hij zich ook meer op zijn gemak. Geef hem wat ruimte.

 

Geld: Begin eerst met af te maken waar u aan begonnen bent. Zolang u zich daarop concentreert en u niet laat afleiden, komt alles wat u graag wilt binnen bereik.

 

Gezondheid: Neem de tijd voor uzelf en ga overdenkingen over het leven en uw keuzes niet uit de weg. Die geestelijke gezondheid straalt door naar uw lichaam en dat is daar dankbaar voor.

 

 

 

Liefde: Uw mond staat meestal niet stil. Bedenk wel dat uw woorden de uitwerking van een bom kunnen hebben. In een liefdesrelatie is het beter om niet alles eruit te flappen.

 

Geld: Neem eens contact op met iemand die u al heel lang niet hebt gezien. Daar kan iets leuks uit voortkomen wat ook in financieel opzicht heel interessant kan blijken.

 

Gezondheid: U wilt niets missen, overal bij zijn en overal uw neus insteken. Ga liever alleen de natuur in, want dat geeft de rust die u nodig hebt om het juiste evenwicht te bereiken.

 

 

 

Liefde: Geluk wordt u op een dienblaadje aangereikt, maar besef wel dat dit heerlijke gevoel niet eeuwig kan duren. U zou uw trots ook weleens op een zijspoor mogen zetten.

 

Geld: Geld uitgeven dat u niet hebt, is nooit verstandig. Is er reserve, smijt er dan maar mee. U bent wijs genoeg om in te schatten of u later spijt krijgt van een spectaculaire aankoop.

 

Gezondheid: Doe wat uw hart u ingeeft en denk er niet te veel over na. Piekeren over een kwaaltje is zinloos. Dat maakt het erger. Grijp wel in als u het echt niet langer vertrouwt.
 

 

 

 

 

Liefde: De komende weken kunt u volop genieten van romantiek. Als u denkt dat u de ware hebt gevonden, hoeft dat geen luchtspiegeling te zijn. Geniet van wat er op uw liefdespad komt.

 

Geld: Iemand doet u een financieel voorstel of wil geld van u lenen. Gaat u erop in, dan wordt het alleen maar erger en daar schiet u niets mee op. Leer eens ’nee’ te zeggen.

 

Gezondheid: U bent misschien niet zo hartstochtelijk en vurig, maar u kunt wel intens genieten van liefdesavonturen en dat is minstens zo belangrijk. En prima voor uw gesteldheid.

 

 

 

Liefde: U bent opeens heel erg zelfstandig als het om de liefde gaat en dat verbaast u. U wilt zekerheid en laat niets aan het toeval over. Zo krijgt u een warrige relatie onder controle.

 

Geld: Neptunus heeft u deze week in de tang. Uw voelsprieten zijn uitgestoken. Dat is maar goed ook. Het behoedt u voor een risicovol avontuur dat u te veel kan gaan kosten.

 

Gezondheid: U gaat steeds meer beseffen dat angst een slechte raadgever is. En dat er nauwelijks reden is om u angstig te voelen, want u leert uw innerlijke kracht beter kennen.

 

 

 

Liefde: Denk niet dat uw geliefde het altijd met u eens is. Met te hoge verwachtingen kan het alleen maar tegenvallen. Denk na over wat u precies wilt en wat de beste strategie daarvoor is.

 

Geld: Geduld is iets wat u nu nodig hebt om financiële problemen op te lossen. Pas als u alles onder controle hebt, kunt u verder en ligt succes in het verschiet.

 

Gezondheid: Een nieuw fitnessregime aanpakken is prima, maar schat het niet te optimistisch in. Het gaat niet snel. Stap voor stap zal uw conditie verbeteren en uw zelfvertrouwen versterken.

 

 

 
Liefde: Singles doen er goed aan niet al te hard te zoeken. Juist dan loopt u tegen de ware aan. Gebonden Stieren laten liever de teugels wat vieren. Gun uw geliefde meer vrijheid.
 
 
Geld: U stopt geldproblemen en zorgen zo diep mogelijk weg. Toch zal er een moment komen waarop u ze onder ogen zult moeten zien en vaak genoeg geldt: hoe eerder, hoe beter.
 
 
Gezondheid: Wordt het geen tijd om eens wat extra aandacht te besteden aan gezonde voeding en de lijn wat meer in de gaten te houden? Wat meer bewegen is voor veel Stieren aan te bevelen.
 

 

 

 

Liefde: U wilt u graag met de zaken van uw partner bemoeien, maar denk eerst even na. Het kan zijn dat u uw neus in een wespennest steekt en dan komt het als een boemerang terug.

 

Geld: Controleer een verleidelijke aanbieding eerst grondig. Te hoge uitgaven zijn deze week gevaarlijk, want dat kan u in de toekomst in vervelende problemen brengen.

 

Gezondheid: Overschat uw eigen kracht niet. Denk ook niet dat alles wat u deze week wil bereiken met fitness heel snel zal gaan. U moet er flink tegenaan om op de juiste koers te blijven.