×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoschoop 30 mei t/m 5 juni

31.05.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde: Zorg ervoor dat u genoeg wordt geknuffeld. Dat stimuleert uw zelfbeeld. Iemand wil u een goede raad geven, maar zijn de bedoelingen van diegene wel helemaal eerlijk? Geld: De zon schijnt in uw portemonnee. U gaat recht op uw doel af, en u weet wat u wilt. Dat levert resultaat op, maar toch bent u dan nog niet helemaal tevreden. Gezondheid: Wat zit u dwars? Maak u er niet druk over, want er is genoeg te beleven als u uw zorgen opzijzet en eerst uw zegeningen eens telt.

KREEFT
Liefde
: Thuis kraakt het in z’n voegen van alle perikelen. Gelukkig bewondert men u om uw gezellige uitstraling, maar laat die ene niet van u profiteren. Geld: Met een aanval van creativiteit moet u wel wat doen. Deel uw idee met anderen. Sluit u aan bij een groep waarbij u uw talenten kunt ontplooien. Gezondheid: Mobiliseer uw positieve energie. U moet daar misschien even naar op zoek, maar u hebt een verborgen reservoir aan optimisme, waar u best blij van wordt.

LEEUW
Liefde: Sommige mensen struikelen over een grasspriet in een veld vol liefdesbloemen. U wilt het allemaal en u wilt het nu, maar dát is onmogelijk. Geld: Wees realistisch in uw verwachtingen. Het heeft geen zin uw hoofd te breken over iets waar u geen invloed op hebt. Wacht rustig af. Gezondheid: Loslaten is een kunst en het is te leren. Dan zult u zien dat het erg meevalt en dat geeft de rust die u nodig hebt om te herstellen van een schok uit het verleden.

MAAGD
Liefde: Uw liefdesplaneet staat gunstig, dus maak daar gebruik van. Geen misbruik, want dan werkt het tegen u. Een hobbeltje is van korte duur. Geld: U hebt geluk in het spel, dus misschien wint u iets. Dat geeft u vleugels. Geld moet rollen en dat laat u ook gebeuren, tot u spijt krijgt van uw aankopen. Gezondheid: Enig ongemak heeft een oorzaak die gemakkelijk is op te sporen als u daar de tijd voor neemt. U bent nu wat kwetsbaar, dus hou daar rekening mee.

WEEGSCHAAL
Liefde: U wilt uitgaan en uw grenzen verkennen. Overdrijf ’t niet, want dan krijgt u thuis problemen. Daar loopt het op rolletjes, dus doe geen domme dingen. Geld: U staat voor een uitdaging die opoffering vereist. U moet er harder voor werken. Als u het bijltje erbij neer gooit stapelen de problemen zich op. Gezondheid: Er zit u nog wel iets dwars, maar daar kunt u mee leven. Lach erom en het verdwijnt, waardoor u fysiek op weg bent naar een topvorm.

SCHORPIOEN
Liefde: U wekt wel eens afgunst bij mensen die geen vat op u kunnen krijgen, maar daar trekt u zich niets van aan. Wie u goed kent mag delen in uw diepere gevoelens. Geld: De week is veelbelovend en die situatie kunt u aangrijpen om uw persoonlijke doelen en voorwaarden te definiëren. Gezondheid: Met psychologische kwesties kunt u maar het beste korte metten maken om te voorkomen dat ze doorwoekeren en u op den duur gaan dwarszitten.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Als u worstelt met emoties zou u iemand in vertrouwen willen nemen. Zet uw gedachten op papier, bijvoorbeeld in een liefdesbrief. Of u die verstuurt kunt u later nog beslissen. Geld: Verminder uitgaven, schrap wat u niet nodig hebt en zorg voor een helder overzicht, want dat kan op termijn veel geld besparen. Gezondheid: U hebt beweging nodig om de bloedsomloop te stimuleren en u moet er op toezien dat u regelmatig ontgiftend voedsel eet.

STEENBOK
Liefde: Geniet van de vlinders in uw buik. Dat betekent dat de liefde een hoofdrol speelt. Even met beide benen op de grond terechtkomen kan geen kwaad. Geld: Het zit niet in uw aard om te speculeren, maar zo kunt u een interessante opbrengst mislopen. Neem een berekenend risico en zie wat ervan komt. Gezondheid: Probeer niet alles te willen doen, want dat is niet alleen slecht voor uw zenuwen. Geringe weerstand zorgt voor een verhoogde vatbaarheid voor infecties.

WATERMAN
Liefde: Neem de tijd voor uw geliefde, want uw rusteloze bestaan kan irritatie veroorzaken. Met aandacht en tijd voor elkaar komt u een heel eind. Geld: Bewaar uw bonnen goed voor het geval u wilt ruilen. Ook het zorgvuldig opbergen van bankbiljetten is raadzaam, anders vliegen ze zomaar uw zak of tas uit. Gezondheid: U komt niets tekort. Niemand is helemaal tevreden over zijn of haar uiterlijk, dus accepteer een kleinigheid die alleen uzelf opvalt.

VISSEN
Liefde: U zit op een roze wolk, wat u stuurloos maakt. Neem liever het heft in eigen hand. U hebt gelijk dat u niet op iedere uitnodiging ingaat, want er zit kaf tussen het koren. Geld: Stabiliteit thuis en op uw werk zorgt ervoor dat uw carrière bijna als vanzelf naar een hoger plan gaat. Eerst wel privé een en ander op orde brengen. Gezondheid: Frisse lucht en ademhalings­oefeningen zijn heilzaam. Neem daar voldoende tijd voor, want dat werk rustgevend.

RAM
Liefde: Als u niet verliefd bent, dan loopt u nu toch een grote kans dat Cupido uw hart gaat raken. In zo’n stemming ligt ruzie op de loer, en vrolijk wordt u er helaas niet van. Geld: Er dreigt een meningsverschil over geldzaken. Wees zakelijk, want een duidelijk standpunt betekent dat u niet over u heen laat lopen. Gezondheid: Het escaleert als u niet over een probleem heen wilt stappen. Maak korte metten met negativiteit. Kies voor plezier en wees flexibel.

STIER
Liefde: U kunt soms somber zijn als u denkt dat het in de liefde niet goedkomt. Niemand is perfect, maar u kunt zelf de bakens verzetten en de situatie positief beïnvloeden. Geld: Een meevaller duidt op een gezonde financiële positie. U hoeft er zelf niet hard aan te trekken, want het geld vindt ú wel. Bouw daarom nu een reserve op waar u later van kunt profiteren. Gezondheid: Uw zintuigen staan op scherp. Daar kunt u gebruik van maken. Verwen uw lichaam eens flink.