Simon Keizer

Vrouw Simon Keizer heeft slapeloze nachten

Het om zich heen grijpende coronavirus gaat ook beroemd Nederland niet in de koude kleren zitten. Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, zit er momenteel even doorheen.

Op Instagram laat de vrouw van Simon Keizer weten dat ze sinds de uitbraak van het coronavirus geen oog meer dicht doet. ‘Net even gefacetimed met m’n vader. Hij vroeg lachend of ik goed had geslapen oftewel; je ziet er niet fris & fruitig uit. Nou nee ik heb al sinds deze heftige uitbraak geen goeie nacht meer gehad’, aldus Annemarie.

Simon en Annemarie moesten vanwege het virus halsoverkop hun rondreis door Australië afbreken en terugkeren naar Nederland. ‘Los van het feit dat ik helemaal in paniek wakker word omdat ik denk dat ik nog in Australië ben (sorry Simon) maak ik mij zorgen 😣. Mijn excuses want ik wil eigenlijk alleen nog positieve berichten plaatsen maar ben benieuwd of er meer mensen zijn die slecht slapen nu’, eindigt ze haar bericht.

https://www.instagram.com/p/B-O3ORsF1mV/?utm_source=ig_web_copy_link

Simon Keizer en zijn gezinnetje waren vorige week nog in Australië. Ook dat land ging op slot vanwege het coronavrius, waardoor ze een streep moesten zetten door hun geplande rondreis. Gelukkig konden ze nog net op tijd vertrekken naar Nederland. ‘Op 1 februari vertrokken wij met z’n drietjes voor 3 maanden, voor een reis rond de wereld. Letterlijk de wereld rond. Een droomreis die we al 3 jaar aan het plannen waren’, liet Simon vorige week weten. ‘Zeven weken lang hebben we relatief onbezorgd kunnen genieten van Zuid-Afrika, Singapore, Thailand, Japan en Australië. Maar toen we zowel qua tijd als afstand op de helft van onze reis waren, greep het coronavirus te snel om zich heen. Drie dagen geleden realiseerden we ons dat er een onzekere tijd van misschien wel maanden zit aan te komen. Die onzekere tijd brengen we liever thuis door dan aan de andere kant van de wereld.’

Lees ook:

Henny Huisman doet boekje open over affaires Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’

Sylvie Meis ontdekt verborgen talent bij zichzelf

John de Mol wilde Patty Brard ontslaan als ze dikker zou worden

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen