×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henny Huisman doet boekje open over affaires Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’

Henny Huisman doet boekje open over affaires Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’
26.03.2020 -

Henny Huisman heeft een duidelijke mening over de misstappen die Marco Borsato beging. De presentator vindt de zanger dom en denkt dat hij nu de geschiedenis in zal gaan als 'een hartstikke goede zanger die een vreemdganger was'.


De presentator zegt dat er veel meer verhalen over de zanger zijn dan tot nu toe bekend is. ‘Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?’, vertelt Henny aan Weekend.

Henny en Marco zagen elkaar onlangs nog bij de opnamen van Waar Is Dat Feestje?!. ‘Hij was bij een modeshow met zijn dochter. Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?’, aldus Henny.

Toen Henny de geruchten over Maan en Marco hoorde, verbaasde het hem niks. ‘Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. En er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen.’ De presentator vindt het vooral erg voor Leontine en zijn kinderen. ‘Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: potverdee! Dat doet me zeer.’