Maik de Boer

Maik de Boer naar ziekenhuis

Een niet zo’n fijne start van de week voor Maik de Boer. De stylist laat weten dat hij vanmorgen naar het ziekenhuis is geweest.

Op zijn Instagram is een foto van de wachtkamer van het ziekenhuis te zien en een foto van de gekregen medicatie. ‘Ik was net nog even in het ziekenhuis en heb een een heftige oogontsteking’, schrijft Maik bij de foto’s.

Schermafbeelding 2020 05 11 Om 11.14.53

Maik de Boer kreeg vorig jaar de schrik van zijn leven. Een vlekje in het gezicht van de 58-jarige stylist was ernstiger dan aanvankelijk was gedacht. Het vlekje bleek pre-huidkanker te zijn en is weggehaald. Tot die tijd ging het bij Maik alleen maar om een mooi huis of mooie auto’s. ‘Allemaal materie dat helemaal niet belangrijk is’, realiseerde hij zich na zijn wake-upcall. Daarom besloot hij het anders aan te pakken. ‘Ik wil vrij zijn en van het leven genieten. Ik ben nu al een paar keer totaal uit m’n comfortzone gegaan. Allemaal leuke dingen’, liet hij destijds weten.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Johnny de Mol en Anouk zaten in quarantaine met haar ex
Patricia Paay uit huis gezet
Jelka van Houten woont samen: ‘Soms word ik helemaal gek’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen