Edgar Davids

Edgar Davids is een trotse papa!

Edgar Davids is een trotse papa! Zijn nieuwe geliefde Malou schonk hem in de afgelopen jaren in het diepste geheim niet één, maar zelfs al twee kinderen.

Nadat zijn relaties met Halina Reijn en Olcay Gulsen op niets uitliepen, besloot de voormalige topspeler van Oranje niets meer over zijn privéleven te delen met de rest van de wereld. In 2018 kwam tóch naar buiten dat de oud-voetbalinternational al een aantal maanden een relatie met het 21 jaar jongere model Malou van der Tas zou hebben. ‘We hebben er bewust voor gekozen om het stil te houden, maar we zijn inderdaad gelukkig samen’, liet Malou destijds in een korte reactie weten.

Gezinsgeluk

Maar Edgar en Malou zwegen niet alleen over hun relatie, ook dat zij in korte tijd twee kinderen kregen bleef een niet eerder ontdekt geheim. Edgar, die een tienerzoon heeft uit zijn eerdere relatie met zijn ex Sarah, werd enige tijd geleden opnieuw vader van een jongen. Onlangs werden Edgar en Malou verblijdt met de geboorte van hun tweede kindje samen, dit keer een meisje! Volgens vrienden kunnen de kersverse ouders hun geluk niet op en genieten zij iedere dag van hun mooie gezin.

Het hele verhaal, inclusief de exclusieve foto’s van Edgar Davids met zijn goedgevulde kinderwagen, staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA

ZIEN: MONICA GEUZE DEELT EERSTE FOTO MET NIEUWE LIEFDE

GORDON OPENHARTIG OVER TERUGVAL DRANK- EN DRUGSGEBRUIK