Wendy van Dijk

Wendy van Dijk legt beslag op huis voormalig zakenpartner Robbert Boekema

Wendy van Dijk en zakenpartner Robbert Boekema leken bijna twee jaar lang een gouden sportcombinatie te zijn. Inmiddels woedt er echter een flinke strijd tussen de twee, waarbij de presentatrice zelfs beslag heeft laten leggen op Robbert’s huis.

Het nieuws dat DISQ, het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en haar zaken­partner Robbert Boekema, vorige week failliet werd verklaard, kwam voor menigeen als een schok. Sinds eind 2018 werkten de twee intensief samen om het mobiele ­fitnessapparaat, dat bestaat uit slechts een heupgordel en twee schijven, aan de man te brengen. Nu blijkt echter dat er tussen het voormalige gouden duo een oorlog gaande is. Als Weekend aan Robbert vraagt of het klopt dat Wendy beslag heeft laten leggen op zijn huis in Apeldoorn, antwoordt hij: ‘Ik wil hier eigenlijk niks over kwijt, want we zijn in gesprek over een oplossing. Ik wil geen olie op het vuur gooien, maar dat klopt ja.’ En daar is Robbert allerminst blij mee: ‘Je kunt je voorstellen dat het heel heftig is als je zoiets op je dak krijgt. Niet alleen voor mij, ook voor mijn gezin.’

Het hele interview, waarin Robbert onder meer vertelt over de impact van deze strijd op zijn gezin, staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

ZIEN: MARCO EN LEONTINE SAMEN GESPOT IN RESTAURANT

GORDON OPENHARTIG OVER TERUGVAL DRANK- EN DRUGSGEBRUIK

ZIEN: MONICA GEUZE DEELT EERSTE FOTO MET NIEUWE LIEFDE