Monica Geuze

ZIEN: Monica Geuze deelt eerste foto met nieuwe liefde

Monica Geuze is tot over haar oren verliefd en dat mag de hele wereld weten! Haar nieuwe liefde Robbert kwam eerder al een keer voorbij in haar realityserie Like Monica, maar vandaag maakt ze het ook ‘insta official’ door een foto van haar nieuwe vlam te delen.

Met enkel een rood hartje maakt Monica duidelijk dat zij en Robbert een koppel zijn. Onder het bericht stromen de felicitaties binnen. ‘Het is je zo gegund’, laat een volger weten. Een ander schrijft: ‘Heel veel geluk samen.’

View this post on Instagram

❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

In de nieuwste aflevering van haar Videoland-docuserie ‘Like Monica’ vertelt ze dat ze in Robbert de ware heeft gevonden. ‘Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het’, aldus de vlogster. Robbert heeft haar inmiddels officieel verkering gevraagd. Sinds 24 maart vormen de twee een stelletje!

Ontmoeting

Monica leerde Robbert kennen via datingapp Raya. Monica stuurde haar vriendin Danique een printscreen van de beste man, met de vraag of zij wist wie dit was. ‘Oh mijn god, dat is Robbert, hij is echt super leuk’, bevestigde Danique toen. Even later ging Monica met hem op date.

LEES OOK:

ZIEN: MARCO EN LEONTINE SAMEN GESPOT IN RESTAURANT

GORDON OPENHARTIG OVER TERUGVAL DRANK- EN DRUGSGEBRUIK

ZIEN: HÍER SPRONG DE VONK TUSSEN ANDRÉ EN MONIQUE WEER OVER TIJDENS VAKANTIE CURAÇAO