Roelof Hemmen

Roelof Hemmen aan de slag bij Radio 538

Roelof Hemmen gaat vanaf juni aan de slag bij Radio 538 als nieuwslezer bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Hij vervangt Henk Blok, die vanwege gezondheidsredenen met sabbatical gaat. Dat maakte Talpa vrijdag bekend.

Hemmen heeft jarenlange ervaring als verslaggever en anchor bij onder andere RTL Nieuws, BNR nieuwsradio en De Telegraaf. ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane is een heerlijk programma’, aldus de 57-jarige journalist. ‘Energiek, vriendelijk en tegelijk scherp en razendsnel. Ik verheug me erop om straks deel uit te maken van het sprankelende team-Frank, als de man van het nieuws.’

Onbetaald verlof

Blok is nog tot en met eind mei elke werkdag te horen. Daarna gaat hij met onbetaald verlof, maar blijft hij in dienst van Talpa Network. De nieuwslezer lijdt aan de zeldzame ziekte sarcoïdose, een aandoening van het afweersysteem waardoor hij snel moe is en spierpijn ontwikkelt. Hij gaat het komende jaar, nu hij nog redelijk fit is, meer tijd doorbrengen en activiteiten ondernemen met zijn vrouw en dochter.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Patricia Paay uit huis gezet
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen