Edwin Evers

Edwin Evers maakt comeback op radio!

Luisteraars van Radio 10 kunnen vanaf volgende week genieten van Edwin Evers! De voormalig radio-dj zal dan tussen 14.00 en 16.00 uur Top 4000 presenteren.

Gerard Ekdom had eind november al aan Evers gevraagd of hij mee wou doen met de Top 4000, en na even nadenken had de voormalig 538-dj daar wel oren naar. ‘Gerard overviel me een tijdje geleden een beetje met zijn vraag, maar ik vind het een leuk en spontaan idee. Ik heb de Top 4000 de afgelopen jaren al gevolgd en ik heb wel iets met een hitlijst waarin zo’n beetje alle gave pophits van de afgelopen vijftig jaar te horen zijn! Ik kijk ernaar uit om volgende week voor één keer deze lijst te presenteren op Radio 10’, aldus Edwin in Ekdom in de Morgen.

Edwin Evers stopte vorig jaar na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op. Of zijn optreden bij Radio 10 betekent of hij weer vaker in actie zal komen, moet nog blijken. Onlangs zei de dj dat hij nog geen plannen heeft om vast terug te keren op de radio, maar meer ziet in tijdelijke zaken.

Lees ook:

ZIEN: Shanice van de Sanden koopt eerste huis!

Veertig uur taakstraf voor man Femke Halsema

Krijgt Monique Westenberg een teken van boven?