×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Shanice van de Sanden koopt eerste huis!

ZIEN: Shanice van de Sanden koopt eerste huis!
13.12.2019 -

Oranje-voetbalster Shanice van de Sanden speelt in Frankrijk bij Olympique Lyon, maar heeft in IJsselstein haar eerste koophuis gekocht!


Voor 322.500 euro tikte zij een rijtjeshuis op de kop met een hypotheek van 272.000 euro, wat betekent dat zij een halve ton aan spaargeld heeft meegebracht. Het huis ligt aan een sloot, door de makelaar chic ’waterpartij’ genoemd, waar ze vrij uitzicht op heeft door de grote ramen en schuifpuien. Zowel op de begane grond als op de tweede verdieping heeft ze een zonnig terras, waardoor Shanice er elk moment van de dag van de zon kan genieten. Parkeren kan op eigen terrein. Het huis ligt op een steenworp afstand van het centrum van IJsselstein. De keuze voor deze plaats is niet toevallig. Ze is er opgegroeid en begon er haar carrière bij de plaatselijke voetbalclub VVIJ.

Lees ook:

Kelly Weekers en John Ewbank hebben babynieuws!

Krijgt Monique Westenberg een teken van boven?

Robin van Persie blij met nieuwe leven: ‘Ik heb mijn vrijheid terug’