Dries Roelvink

Dries Roelvink krijgt mooi aanbod van journalist

De kans is groot dat er volgend jaar een biografie verschijnt over zanger en schrijver Dries Roelvink. De 61-jarige alleskunner is benaderd door een journalist die graag zijn levensverhaal wil optekenen. Het zou een officieus vervolg worden op het boek Toverballen, dat Roelvink zelf publiceerde toen hij vijftig werd.

“Acteur Piet Römer heeft mij toentertijd aangespoord om mijn verhalen en anekdotes op papier te zetten”, vertelt de zanger aan BuzzE. “Maar we zijn inmiddels ruim tien jaar verder. Ik kan nu wat meer terugblikken en reflecteren op wat ik allemaal heb meegemaakt. Bovendien lees ik te vaak berichten over mijzelf en mijn zoons in de media terug waarvan ik denk: maar zo was het eigenlijk niet.”

Journalist Harrie Nijen Twilhaar schreef eerder ook een biografie over Marco Bakker. Het boek over Roelvink zou, als alles volgens plan verloopt, in 2021 verschijnen.

Columns

Het is het tweede boekenproject waar de populaire artiest aan verbonden is. Een uitgeverij heeft hem recent serieus benaderd om een bundeling te maken van de columns die hij de afgelopen ruim twee jaar schreef voor het NPO Radio 1-programma van Sven Kockelmann.

LEES OOK:

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

PIKANT GEHEIM MAXIME MEILAN ONTDEKT

EERSTE LIEFDESKIEKJE: DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN ROEL VAN VELZEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen