Wesley Sneijder

In beeld: Wesley Sneijder heeft het gezellig met Jaimie Vaes

Wesley Sneijder is Nederland weer even ontvlucht. De oud-voetballer heeft het wisselvallige zomerweer in Nederland verruild voor de zonzekerheid van Ibiza.

Wesley hoeft zich niet te vervelen op het partyeiland. Het is het inmiddels weer een komen en gaan van bekende gezichten. Zo zagen we deze week ook Jaimie Vaes, de vriendin van Lil’ Kleine, die zich opperbest vermaakt met de oud-voetballer tijdens een lunch op het strand. Kleine zélf werd afgelopen weekend nog gespot in Amsterdam dus de rapper is niet mee met zijn verloofde naar Ibiza. Jaimie en Wesley hadden duidelijk veel te bespreken en leken het opperbest met elkaar te kunnen vinden. Er werd op de telefoons samen naar foto’s gekeken en zo nu en dan leek Wesley de 30-jarige brunette iets in haar oor te fluis­teren… ‘Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe’, vertelde een ooggetuige van die middag. Wesley maakt er in zijn onlangs verschenen boek geen geheim van te hopen dat het ooit nog goed komt met Yolanthe. Maar óf en wanneer Yo samen met zoontje Xess Xava richting Ibiza vertrekt is nog onzeker.

Nu er een einde is gekomen aan zijn imposante loopbaan, vertelt Wesley Sneijder zijn complete verhaal in zijn biografie. Bestel ‘m hier!

LEES OOK:

ZIEN: YOLANTHE LAAT ZICH NIEUWE LOOK AANMETEN

BABYFOTO: AJACIED DAVID NERES DEELT PRACHTIG NIEUWS!

MARK RUTTE VOOR HET EERST OVER OVERLIJDEN MOEDER: ‘HEFTIGE WEKEN’