Roel van Velzen

Eerste liefdeskiekje: dít is de nieuwe liefde van Roel van Velzen

Roel van Velzen is tot over zijn oren verliefd en dat mag de hele wereld nu weten! Op Instagram plaatst de zanger een foto met zijn nieuwe liefde.

‘Zó blij met deze lieve spetter. Intens gelukkig met alle liefde die we voelen en de energie die dit nieuwe avontuur teweegbrengt. En heel dankbaar voor hoe de moeder van mijn kinderen en @Basja elkaar een plek gunnen in deze extended family’, schrijft de trotse zanger bij het kiekje.

Roel van Velzen liet in november weten aan het daten te zijn. De zanger en zijn nieuwe liefde brachten de coronatijd samen door. ‘Normaal gesproken, als je elkaar net kent en je bent je relatie aan het opbouwen, en je bent aan het ontdekken hoe dat zit, heb je allerlei sociale verplichtingen die je jezelf oplegt. Je hebt duizend dingen die je moet doen. En nu was er niet zoveel, we hadden echt tijd voor elkaar’, vertelde hij onlangs aan Shownieuws.

Ex-vrouw

Roel en zijn vrouw Marloes zetten vorig jaar april een punt achter hun relatie. Ze waren twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. De twee zouden ‘Als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden’.

LEES OOK:

IN BEELD: WESLEY SNEIJDER HEEFT HET GEZELLIG MET JAIMIE VAES

ZIEN: YOLANTHE LAAT ZICH NIEUWE LOOK AANMETEN

BABYFOTO: AJACIED DAVID NERES DEELT PRACHTIG NIEUWS!