René van der Gijp

René van der Gijp stapt vandaag in het huwelijksbootje

Een bijzondere dag voor René van der Gijp! De Veronica Inside-analist stapt vandaag in het huwelijksbootje. Aan het einde van de middag geeft de 59-jarige oud-voetballer zijn jawoord aan zijn vijftien jaar jongere liefde Minouche.

De bruiloft vindt plaats in een strandpaviljoen in Noordwijk waar ook hij gebonden is aan de coronamaatregelen. ‘Er komt een man of veertig en ’s avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes’, vertelt de analist aan BuzzE. ‘We moesten er vijftig of zestig afzeggen.’

Ondanks de recente strubbelingen rond hun programma Veronica Inside hebben alle hoofdrolspelers gewoon een uitnodiging in de bus gekregen. ‘Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk’, somt René op. ‘Of ze ook komen is een tweede’, lacht hij.

Mondkapje op

Na de ceremonie, die wordt geleid door zangeres en buitengewoon trouwambtenaar Imca Marina, gaan René en Minouche ‘lekker op vakantie’ naar Ibiza. ‘Lekker tien dagen met een mondkapje op alle restaurants bekijken. En daarna weer Champions League op tv. Daar heb ik ook wel weer zin in. En misschien praten we nog met Talpa hoe het nu verder moet maar ik maak me er niet al te druk om.’

René en Minouche hebben sinds het najaar van 2017 een relatie, een jaar nadat zijn partner Daniëlle overleed. Vorig jaar oktober vroeg de voetbalanalist Minouche ten huwelijk. De twee kennen elkaar van het schoolplein en via hun kinderen die in dezelfde klas zaten.

LEES OOK:

CONNIE’S RUZIE MET SCHOONZOON: ‘ER IS ENORME HEIBEL’

IN BEELD: WESLEY SNEIJDER HEEFT HET GEZELLIG MET JAIMIE VAES

EERSTE LIEFDESKIEKJE: DÍT IS DE NIEUWE LIEFDE VAN ROEL VAN VELZEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen