Brooklyn Beckham

Huwelijk Brooklyn Beckham gaat niet door

Brooklyn Beckham en zijn grote liefde Nicola Peltz zouden volgend jaar september trouwen, maar dat gaat niet door. Volgens insiders is het huwelijk op de lange baan geschoven en is het nog niet duidelijk wanneer zij elkaar het jawoord zullen geven.

et paar, dat afgelopen zomer bekend maakte verloofd te zijn, wil er zeker van zijn dat ze hun grote dag op de door hen gewenste manier kunnen vieren. Daarom hebben Brooklyn en Nicola besloten elkaar pas het jawoord te geven in 2022. Dit meldt The Mirror. De oudste zoon van David en Victoria Beckham is van plan om zijn huwelijk zowel in Engeland als de Verenigde Staten te vieren. Oorspronkelijk had het stel hun huwelijk in september 2021 willen vieren, maar hoewel die datum zelfs nog maanden weg is willen ze geen enkel risico nemen. ‘Brooklyn vond het gewoon te gevaarlijk, omdat er nog geen oplossing is gevonden voor het coronavirus’, aldus een bron.

Romeo (18) en Cruz (15) Beckham worden naar alle waarschijnlijkheid Brooklyns getuigen, waar hun zusje Harper (9) de rol van bloemenmeisje zal vervullen. Moeder Victoria gaat de bruidsjurk voor haar aanstaande schoondochter ontwerpen.

LEES OOK:

FAMILIE MEILAND HAALT KEIHARD UIT NAAR NADÈGE

HÍERDOOR VLIEGEN DE KILO’S ERAF BIJ SHIRMA ROUSE

MARISKA VAN KOLCK OVER MINNARES EX-MAN: ‘WE HEBBEN LIEFDEVOL CONTACT’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen