Horoscoop Ram 2014

Wat zeggen de sterren over de Ram in 2014...

 

 

Algemeen
U bevrijdt zich van beslommeringen die de erfenis zijn van het oude jaar. U leert obstakels te omzeilen. Verwacht het onverwachte, want veranderingen in de werk- en relatiesfeer dienen zich aan. U kunt een voorspoedig jaar tegemoet zien met accenten op spiritualiteit, genot en romantiek. Tot half juli piekt uw creativiteit, daarna ligt de nadruk meer op persoonlijke ontwikkeling, imago en bezigheden in de sociale sfeer.

Liefde
U kijkt terug op woelige tijden in de liefde en dat ijlt ook dit jaar nog na. Uw hang naar persoonlijke vrijheid is moeilijk te combineren met een vaste relatie, maar als u de stormen van vorig jaar heeft overleefd, weet u daar nu ook wel een modus voor te bedenken. Zo niet, dan is het basta! Wie nog vrij is, profiteert van populariteit bij de andere sekse. Dat is avontuurlijk, maar of het duurzaam zal zijn, is nog maar de vraag.

Geld
Uw hang naar experimenteren betekent dat u een nieuw project of nieuwe onderneming kunt starten. Dat houdt vanzelfsprekend in dat u risico’s moet nemen, maar als het goed uitpakt, gaat het om iets glansrijks. Als u uw sociale vaardigheden aanscherpt en behendig met de sociale media omgaat, is de kans van slagen groot. Zorg voor een stabiel financieel beleid en houdt het hoofd koel als er een kink in de kabel komt. 

Carrière: U hebt er veel zin in om te slagen en meer te bereiken. Dat is prima en kan heel succesvol zijn als u zich weet te beheersen wat betreft drammerigheid en fanatisme. Daardoor kunt u anderen tegen u in het harnas jagen en dat is nergens voor nodig. Er kunnen zich ingrijpende veranderingen voordoen in de werksfeer, maar als u daar tijdig op inspeelt, kunt u daar uw voordeel mee doen.

Gezondheid
Het is van groot belang dat u uw energiepeil scherp in de gaten houdt, want u hebt dat uithoudingsvermogen nodig om alle zeilen bij te zetten. Oververmoeidheid geeft virussen en bacteriën de gelegenheid zich te manifesteren en daar zit u niet op te wachten. Varieer uw werktempo en neem steeds voldoende rust.