×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salvador Sobral viert 28e verjaardag

28.12.2017 -

Salvador Sobral, de Portugese zanger die in mei het Eurovisiesongfestival won, viert vandaag zijn 28e verjaardag en feliciteert zichzelf met de mijlpaal via Twitter.


'Op deze dag werd ik geboren. 28 vandaag, op 28 december', schrijft hij bij een verzameling foto's van vroeger en nu.

Sobral zal met een bijzonder gevoel stilstaan bij zijn geboortedag. Hij is herstellende van een harttransplantatie die hij begin deze maand onderging. Zijn artsen lieten na de ingrijpende operatie weten dat hij het naar omstandigheden goed maakte, maar dat hij nog lange tijd moet revalideren.

Tijdens het Eurovisiesongfestival in Oekraïne, waar hij met het nummer Amar Pelos Dois de meeste punten binnenhaalde, was al duidelijk dat het niet goed ging met de Portugees. Zo liet hij de meeste repetities door zijn zus doen. In september gaf de zanger aan dat het slechter met hem ging en dat hij zijn carrière op een laag pitje moest zetten vanwege zijn hartproblemen. Sindsdien wachtte hij in het ziekenhuis in Lissabon op een donorhart.

Foto: © Twitter Salvador Sobral

Reacties