×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw hart voor Salvador Sobral

10.12.2017 -

Eurovisiesongfestivalwinnaar Salvador Sobral heeft een nieuw hart. De 27-jarige zanger is vrijdag onder het mes gegaan. Hij maakt het volgens zijn arts naar omstandigheden goed.


Salvador onderging de harttransplantatie in een ziekenhuis in de Portugese hoofdstad Lissabon. Hij zal nog wel lange tijd moeten revalideren, maar als dat goed gaat zal Sobral een normaal leven kunnen leiden.

De zanger kampte al langere tijd met hartproblemen. Tijdens het Songfestival in Oekraïne, waar hij als winnaar uit de bus kwam met het nummer Amar Pelos Dois, was al duidelijk dat het niet goed ging met Sobral. Zo liet hij de repetities door zijn zus doen. In september gaf de zanger aan dat het slechter met hem ging en dat hij zijn carrière op een laag pitje moest zetten vanwege zijn gezondheidsproblemen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties