×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Sobral eerste op wachtlijst voor donorhart'

26.09.2017 -

Salvador Sobral, de Portugese zanger die in mei het Eurovisie Songfestival won, staat eerste op de wachtlijst voor een donorhart. Hij zou ieder moment geopereerd kunnen worden als er een geschikt hart is, schrijft de Portugese boulevardkrant Correio da Manhã.


Sobral ligt sinds vorige week op de intensive care in een ziekenhuis in de stad Carnaxide, niet ver van Lissabon. De 27-jarige zanger kampt al langere tijd met hartproblemen. Zijn conditie is volgens de krant nu stabiel.

Tijdens het Songfestival in Oekraïne, waar hij als winnaar uit de bus kwam met het nummer 'Amar pelos dois', was al duidelijk dat het niet goed ging met Sobral. Zo liet hij de repetities door zijn zus doen. Begin deze maand gaf de zanger aan dat het slechter met hem ging en dat hij zijn carrière op een laag pitje moest zetten vanwege zijn gezondheidsproblemen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties