Guus Meeuwis

ZIEN: Hier verrijst nieuwe villa Guus Meeuwis

Guus Meeuwis kocht een villa in Tilburg om die te laten slopen. Op die plek verrijst nu zijn nieuwe droomhuis! Weekend kan als eerste laten zien hoe riant de zanger en zijn Manon er straks bij komen te zitten.

Een paar jaar geleden kocht Guus Meeuwis in Tilburg een magistrale villa met vijf slaapkamers en een wijnkelder, waar hij van zijn spaarrekening 1,1 miljoen euro voor overmaakte. Toch ging al snel de sloopkogel erdoorheen. De villa werd met de grond gelijkgemaakt omdat de zanger andere plannen had… Uiteindelijk betaalde hij zo meer dan een miljoen voor alleen een lap grond, maar dat is met maar liefst 5.000 m2 wel een flinke lap te noemen.

Houten huis

De te slopen villa was gedateerd, maar zijn nieuwe huis, dat enorm groot wordt, zal van alle moderne gemakken zijn voorzien. Bijzonder is dat het een houten huis wordt, gebouwd volgens de houtskeletbouwmethode. Dat betekent dat er geen beton aan te pas komt. Nadelen van deze bouwmethode zijn een minder goede isolatie door de houten verdiepingsvloeren en de verplichting om extra vochtwerende maatregelen te treffen. Voordelen zijn dat de bouw goedkoper uitvalt en dat het huis er sneller staat.

Woning In Aanbouw Guus Meeuwis

LEES OOK:

WESLEY SNEIJDER VERKLAPT RELATIESTATUS

FRED VAN LEER: ‘EEN RELATIE? IK MOET ER NIET AAN DENKEN’

ZIEN: PAUL DE LEEUW KOCHT MILJOENENPAND VOOR TWEE ZOONS