Binnenkijken bij: het droompaleis van Kim Kötter en Jaap Reesema!

Kim Kötter en Jaap Reesema hebben een gedroomde start van 2020 gemaakt. Het gelukkige koppel heeft met hun zoontjes Muck en Youp hun intrek genomen in een prachtige villa in Loosdrecht.

Kim en Jaap hebben een drukke tijd achter de rug met het bouwen van hun droomhuis en de verhuizing er naartoe. ‘We kunnen niet wachten tot we eindelijk weer van elkaar en het huis kunnen genieten. Afgelopen periode was ik door moeheid wat grillig en dat heeft z’n weerslag op alles, maar we hebben een dusdanig goede relatie dat we dat prima aankunnen. Vooral door Kim houden we het allemaal toch rustig, ik ben wat lastiger’, vertelt een openhartige Jaap aan Weekend.

Het riante optrekje meet zo’n 200 m2 en ligt op een prachtige plek in de natuur. ‘Jaap en ik komen beiden uit het oosten en we misten het buitenleven. Nu zitten we aan een bos, maar ook dichtbij de winkeltjes, en school is om de hoek. Bovendien zijn we zo in Amsterdam en Twente’, zegt Kim. Het huis is heel warm en huiselijk geworden, een echt familiehuis. ‘We merken nu al dat we meer rust vinden, voorheen ontvluchtten we ons huis. Het was zo vol en klein in vergelijking met wat we nu hebben.’

 

Foto’s: Lisette Lubbers

Lees ook:

Oeps: André Hazes krijgt laatste waarschuwing

Catherine Keyl over talkshow Jinek: ‘Eva, word weer jezelf’

Bert van Leeuwen: ‘Ik ben klaar om dood te gaan’