×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Catherine Keyl over talkshow Jinek: ‘Eva, word weer jezelf’

Catherine Keyl over talkshow Jinek: ‘Eva, word weer jezelf’
20.02.2020 -

Catherine Keyl herkent Eva Jinek niet meer terug nu ze is overgestapt naar RTL4. De talkshowcoryfee vindt de presentatrice ’giechelig en rommelig’.


Sinds Eva Jinek begin januari is overgestapt naar RTL4 is zij met de concurrerende talkshow Op1, die vijf roulerende presentatieduo’s heeft, in een strijd verwikkeld om de kijkers van de late avond. ‘Ik kijk iedere dag naar beide shows, en wat ik ongelooflijk vind is dat Jinek, die toch haar oude redactie heeft gehouden, wat mij betreft inhoudelijk minder scoort dan Op1′, vertelt Catherine Keyl.

’Het heeft voornamelijk met de gasten te maken, ik vind die bijna elke avond beter bij Op1. Ik vind ook dat Op1 onderscheidend is omdat het origineler is in de keuze van hun gasten en onderwerpen. Het is naar, maar ik vind het bijna elke avond interessanter om naar Op1 te kijken dan naar Jinek’, laat Catherine weten. ‘Wat natuurlijk het erge is aan dit hele gedoe is dat je als kijker de dupe bent; bepaalde gasten heb ik al zo vaak voorbij zien komen en dat is met veel onderwerpen net zo. Ik vind dus eigenlijk dat de kijkers onder deze talkshowoorlog lijden.’

Catherine vindt dat ze op RTL naar een andere Eva kijkt: ‘Ze is een beetje te giechelig af en toe. En te rommelig, er wordt veel door elkaar gepraat en dan versta je de helft niet.’ Op de vraag wat Catherine’s tip is aan Eva, zegt ze: ‘Ze moet weer de oude Eva worden, lekker strak en gewoon journalistiek.’

Lees ook:

Marieke Elsinga vindt heftig briefje onder ruitenwisser: ‘Aangeslagen’

André, Monique en Bridget reageren op vermeende vechtpartij

Jan Mulder openhartig over vreemdgaan: ‘Geen spijt van slippertjes’