Kim Kotter

Kim Kötter verdedigt vakantietrip Portugal: ‘We zijn hartstikke welkom’

Kim Kötter heeft lang getwijfeld of ze wel naar Portugal zou afreizen voor een vakantie met haar gezin. Ondanks dat er een geel reisadvies geldt voor de Algarve vond ze het lastig. Op Instagram verdedigt het voormalige model zaterdag haar keuze om toch te gaan.

‘Na tientallen belletjes, mailtjes met de RIVM’s en overheid van België, Nederland en Portugal maakten we een uiteindelijke beslissing. We kunnen toch gaan. Sterker nog, annuleren kan niet want het is code geel’, schrijft Kim. Volgens haar waren zij, haar man Jaap Reesema en haar kinderen ‘hartstikke welkom’ in Portugal. ‘Met in het achterhoofd dat corona steeds dichterbij komt in Loosdrecht en Twente. Sterker nog, zelfs op het kinderdagverblijf.’

https://www.instagram.com/p/CGcFTIuAHsh/?utm_source=ig_web_copy_link

Koning

‘Natuurlijk houden wij ons non-stop bezig met de ontwikkelingen in Nederland. Vreselijk wat er gaande is. Maar ook vreselijk wat een verdeeldheid het weer oplevert’, besluit Kim.

Vrijdagmiddag ontstond ophef omdat koning Willem-Alexander met zijn gezin op vakantie ging naar Griekenland. Daar is eveneens een geel reisadvies van kracht. Het koninklijk gezin besloot de vakantie af te breken.

LEES OOK:

DE ZORGEN VAN NATHALIE DEN DEKKER: ‘DOCHTERTJE IN ZIEKENHUIS’

BOER HANS WORDT VOOR DE VIERDE KEER VADER!

PAMELA TEVES MOET THAISE GELIEFDE MISSEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen