Pamela Tives

Pamela Teves moet Thaise geliefde missen

Pamela Teves wordt in haar liefdesleven zwaar geraakt door de coronacrisis. Haar vriend Wanchai woont in Thailand en de actrice, die furore maakte in Onderweg Naar Morgen, zag hem in maart voor het laatst.

Tien jaar geleden liep Pamela Teves Wanchai tegen het lijf in Thailand. Ze vroeg zich in eerste instantie af wat ze met hem aan moest, maar na vier jaar kreeg hij het voordeel van de twijfel. Sindsdien zijn ze samen. Het is een lange-afstandsrelatie omdat Wanchai een resort heeft in Thailand en Pamela haar werk doet in Nederland. Normaal gesproken zien ze elkaar zes maanden per jaar, maar corona gooit roet in het eten. ‘Begin maart heb ik hem voor het laatst gezien’, vertelt Pamela. ’Toen was ik nog in Thailand. Half oktober zou ik weer naar hem toe vliegen, maar dat gaat niet door’, vertelt Pamela.

Grenzen gesloten

Thailand heeft de grenzen gesloten. ‘We vinden het allebei heel erg, maar we bellen elke dag bijna een uur met elkaar’, aldus de actrice. We missen elkaar enorm, zeker omdat we hadden gehoopt dat ik daar half oktober weer zou zijn. Daar stel je je dan op in, maar nu weet ik bij god niet wanneer ik weer kan gaan. Ik hou er rekening mee dat het pas volgend jaar zomer het geval is.’ Toch heeft de Thaise overheid een plan om overwinteraars te lokken. ‘Ik was heel blij toen ik van dat plan hoorde, maar ze hebben er veel voorwaarden aan verbonden en het is heel duur.’

LEES OOK:

PRACHTIG BABYNIEUWS VOOR MARLIJN WEERDENBURG

GROTE STAP VOOR ZOONTJE ANDRÉ EN MONIQUE

TOURIYA HAOUD WOEST: ‘EX WIL MIJ M’N KINDEREN AFNEMEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen