Mark Labrand

ZIEN: Mark Labrand deelt transformatie

Mark Labrand heeft zich de afgelopen weken flink in het zweet gewerkt. Op Instagram deelt de radio-dj het resultaat van 21 dagen intensief sporten.

Mark raakte zo’n 3 maanden geleden zijn motivatie helemaal kwijt. ‘Het uit zich bij mij in minder sporten, comfortfood (Ááaamboergur 🍔) en emoties onderdrukken. Vooral dat laatste is een oud patroon dat mij uiteindelijk helemaal op slot gooit en letterlijke pijn wordt’, vertelt de radio-dj. Drie weken geleden besloot hij het roer volledig om te gooien. Zo volgde hij elke dag zware work-outs van ongeveer een uur bij zijn personal trainer en daarnaast probeerde hij voor het ontbijt zo’n 20.000 stappen te zetten. 

Tranen

‘Verder superstrak gegeten, geen druppel alcohol en alle emoties de vrije loop gelaten. Ik heb echt heel wat tranen weggepinkt na m’n work-outs’, aldus Mark.  ‘Ik steek niet onder stoelen of banken dat er in het delen van deze foto’s trots en ijdelheid zit, maar vooral de boodschap dat je zoveel kan, als je er maar in gelooft’, deelt hij als duwtje in de rug.

https://www.instagram.com/p/CD3upjJnlHF/?utm_source=ig_web_copy_link

Vooral na de dood van zijn moeder had Mark niet durven denken dat hij zich een maand later zo zou voelen: ‘Daarbij denk ik terug aan een bijzonder persoon die na ‘t overlijden van m’n moeder zei: ‘Maar waarom is sterk zijn je groot houden, jongen? ‘Sterk zijn’ is zijn zoals je je voelt, zonder zelf opgelegde regels’. Dus…. ik voel mij sterk… al is het omdat ‘het gaat goed’ mij nog zo’n groot schuldgevoel geeft naar mijn allerliefste moeder.’

LEES OOK:

DÍT IS DE NIEUWE VRIENDIN VAN DAVE ROELVINK!

GROTE TELEURSTELLING VOOR AMALIA EN ALEXIA

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen