kleine Dré

ZIEN: kleine Dré blijkt waaghals

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg is duidelijk niet bang aangelegd. Op Instagram is te zien hoe het driejarige mannetje zónder zwembandjes van een metershoge duikplank springt.

Kleine André wist zich vorig jaar al prima zonder zwembandjes in het water te redden, maar doet daar nu een schepje bovenop. Monique deelt een filmpje waarop te zien is dat Dré bovenaan een duikplank staat. ”Mama ik wil ook van die duikplank’. Dan denk je toch dat hij als de sodemieter weer er af zou willen zodra hij boven aan komt, maar deze man is met z’n 3 jaar gewoon even 3x van deze meters hoge duikplank het Como meer in gesprongen. Held!’, schrijft de trotse moeder. Op het filmpje is te zien dat het mannetje vrijwel zonder twijfel richting zijn vader in het water springt.

https://www.instagram.com/p/CDuU6EkguST/?utm_source=ig_web_copy_link

Het filmpje kan rekenen op duizenden likes en reacties. Zo laat Bas Smit weten: ‘Serieus niet normaal, wat een held.’ Ook Lieke van Lexmond laat een reactie achter: ‘Bizar!! Dat hij al zo goed kan zwemmen ook, zonder bandjes! Wow.’

LEES OOK:

KIM-LIAN SHOWT BIKINIBODY (EN HAAR VOLGERS ZIJN ONDER DE INDRUK)

DERDE KINDJE VOOR KIM KÖTTER EN JAAP REESEMA

BIBIAN MENTEL: ‘MIJN MAN EN ZOON WILLEN M’N AS UITSTROOIEN OVER DE BERGEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen