Orgel Joke

Orgel Joke gevraagd voor First Dates

Joke Meijer weet niet wat ze meemaakt. De 71-jarige, beter bekend als Orgel Joke, is een hit op Instagram en wordt voor het ene tv-programma na het andere gevraagd. Zo is haar ook gevraagd of ze mee wil doen aan het programma First Dates.

Meedoen ziet ze echter niet zitten. ‘Ook ben ik gevraagd voor het datingprogramma First Dates, de BN’er-versie. Van dat aanbod schrok ik. Ten eerste zit ik helemaal niet op een andere man te wachten, ik ben nèt weduwe geworden en moet nog wennen aan het alleen zijn. Een ten tweede zal ik nooit met een date op televisie verschijnen, dat is niks voor mij’, vertelt ze aan Weekend.

Joke komt uit een loodzware periode. ‘Mijn man Robbert hoorde eind augustus vorig jaar dat hij kleincellige longkanker had. Eind januari overleed hij, dus het is heel snel gegaan. Het was opeens zo stil in huis en toen kwam corona er ook nog overheen.’ Door het grote verdriet liet ze haar hobby’s liggen. ‘Ik kon me er niet toe zetten een boek te lezen en Jeffrey had door dat ik al een halfjaar mijn keyboard niet meer had aangeraakt. Door zijn stimulans ben ik er weer mee begonnen. Muziek maakt je zo vrolijk.’

Het hele verhaal staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

CAROLINE TENSEN: ‘IK WIL ZÓ GRAAG OMA WORDEN’

NIEUWE LIEFDE VOOR THOMAS BERGE

EX RICO VERHOEVEN OPENHARTIGER DAN OOIT OVER RELATIEBREUK 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen