Boer Zoekt Vrouw

Cupido schiet raak bij Elise uit Boer Zoekt Vrouw!

Het was gisteravond een hartverscheurend tafereel in Boer Zoekt Vrouw: Terwijl Elise op de slaapkamer getroost werd door Yvon Jaspers, sloot Bastiaan 'zijn' Milou stevig in de armen. Ondanks haar gebroken hart, zag Elise de toekomst vol vertrouwen tegemoet. En dat blijkt meer dan terecht te zijn!

In een interview met Gijs Staverman op Radio 2 onthult Elise vandaag dat zij alweer een nieuwe man in haar leven heeft. ‘Het was de laatste aflevering voor mij en daarna was het opluchting’, zo vertelt Elise over de spraakmakende uitzending van afgelopen zondag. ‘Je hebt maanden onder een steen geleefd, maar nu weet de wereld hoe het zit.’

Nieuwe liefde

Cupido heeft inmiddels ook bij Elise raak geschoten. ‘Ik heb een topvent!’, onthult ze. ‘Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, dus ik heb niks te klagen.’ Het kersverse koppel kent elkaar al sinds de middelbare school. ‘Ik heb hem in de stad eigenlijk weer ontmoet, zeg maar’, aldus Elise.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Anouk weer thuis
Huisvriendin Caroline openhartig over contact met de Meilandjes
ZIEN: dít is de nieuwe liefde van Ruben Nicolai