Chantal Janzen komt met serie

Chantal Janzen komt met serie over samengestelde gezinnen

Multitalent Chantal Janzen komt een dramedy, een drama-comedyserie, over samengestelde gezinnen. Dit laat de 42-jarige actrice, presentatrice, hoofdredacteur van &C én zangeres weten via haar Instagrampagina.

Bij een lief kiekje van Chantal met haar eigen samengestelde gezin, schrijft ze: “Dit is ons gezin. Een samengesteld gezin. Een ‘bonusfamilie’. En hiervan zijn er heel veel.”

Tekst gaat verder onder post

Chantal Janzen maakt serie

In de post legt ze uit dat ze al langer rondliep met het idee om een dramedy te maken rondom dit thema. “Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben.” Ze vervolgt: “Maar een samengesteld gezin kan, vooral in de eerste jaren, ook echt een uitdaging zijn voor álle betrokkenen. Toch?”.

‘Voor velen herkenbaar’

Ze schrijft: “De grappige of mooie situaties, maar ook de moeilijkheden, lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt, zullen voor velen herkenbaar zijn. Ik ben dan ook ongelooflijk trots en blij om bekend te maken dat deze serie er gaat komen!”.

Te zien bij Videoland

De sluit af: “Voor de duidelijkheid, het wordt géén realityserie.” Wanneer de serie te zien is, is nog niet bekend, maar samen met RTL en &C TV wordt de serie geproduceerd en zal deze te bekijken zijn bij Videoland.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Chantal Janzen