Giel

Giel Beelen bestolen: ‘Ik wil mijn spullen terug’

Radio-dj Giel Beelen is in de nacht van woensdag op donderdag in Amsterdam slachtoffer geworden van een inbraak in zijn auto. De dief ging aan de haal met zijn laptoptas met daarin zijn laptop en camera.

Flink balen voor Giel Beelen, want die had juist beelden gemaakt voor bij zijn podcast over het Amsterdam Dance Event (ADE). ‘Ik ben net een minuut weg bij mijn auto of het alarm op mijn telefoon klonk dat mijn autoalarm afging. Buiten stond mijn auto inderdaad met loeiende sirenes en een ingetikt ruitje. In eerste instantie zag ik niks, maar toen bedacht ik me dat mijn laptop in de achterklep lag’, vertelt de radio-dj aan BuzzE.

Aangezien Giel wel vaker spullen kwijt is, had hij een tracker in zijn tas geïnstalleerd. Hij verbaast zich erover hoe snel deze werd uitgezet. ‘Ik vermoed dat ze mijn tas in een koffer hebben gestopt die geen signaal doorlaat.’ Op het feestje had Giel beelden gemaakt van Secret Cinema en Joris Voorn, die is hij nu dus kwijt. ‘De podcast kan doorgaan want de audio-opnamen staan ergens anders op. En het geeft niet als die laptop niet terugkomt, als ik mijn geheugenkaartje maar terug heb zodat ik de beelden op Youtube kan zetten.’ Hij roept mensen dan ook op hun tips over de inbraak via mail of social media naar hem te sturen.

Giel lanceerde woensdag de eerste aflevering van zijn podcast over de geschiedenis van de dancemuziek in Nederland, met daarin Armin van Buuren die openhartig praat over de problemen die veel grote namen in de dancescene met hun mentale gezondheid hebben. Voor Can you feel it spreekt hij onder meer Don Diablo, Ferry Corsten, Fedde le Grand, Chuckie, DJ Tiësto en Laidback Luke. De afleveringen duren een uur en zijn op onder andere Spotify en iTunes te beluisteren.

Lees ook:

Giel Beelen geniet van vrijgezellenbestaan

Relatie Giel Beelen inderdaad gestrand

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen