Relatie Giel Beelen inderdaad gestrand

De geruchten dat het over en uit is tussen Giel Beelen en zijn vriendin Nicolien Nusselder gingen al enige tijd te de ronde. Vandaag bevestigt Giel dat zijn relatie inderdaad is gestrand.

‘Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien’, begint Giel zijn bericht op Instagram. ‘Al lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar. Vrienden voor het leven blijven we sowieso. We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis weet ik dat het beter is zo.’

Weekend schreef in maart al over de mogelijke relatiebreuk van Giel en zijn vriendin. ‘Nicolien zie je eigenlijk alleen nog maar met haar vriendinnen, ze doen nooit meer wat samen. Ze waren wel allebei bij Vrienden Van Amstel Live in Ahoy, waar Giel achter de schermen verslag deed, maar backstage heeft niemand zijn vriendin gezien’, vertelde een bekende van het stel destijds. Bovendien gingen de twee afzonderlijk van elkaar op vakantie, Nicolien ging z√≥nder Giel op wintersport en hij ging zonder zijn geliefde naar Amerika.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen