Lil Kleine

ZIEN: Lil Kleine alweer gespot bij beachclub op Ibiza

Een dag nadat de Spaanse politie hem heeft vrijgelaten, is Lil Kleine alweer te vinden op het strand van Ibiza. De rapper bracht de middag door bij Tropicana Ibiza, een populaire beachclub aan het strand van Cala Jondal.

Halverwege de middag kwam Lil Kleine zonder zijn verloofde Jaimie aan bij de beachclub. Hij werd daar druk telefonerend gesignaleerd. Het lijkt erop dat de rapper vanaf het strand de zaken rondom zijn onbewoonbaar verklaarde woning aan de Amsterdamse Prinsengracht aan het regelen is. Een ontspannen aanblik bood hij namelijk bepaald niet.

Een grote lekkage zou vlak vóór het Pinksterweekend voor een grote ravage op de benedenverdieping van zijn woning hebben gezorgd. De schade loopt volgens insiders misschien wel in de tonnen, en het is maar de vraag of de rapper goed verzekerd is. Vrienden van het stel vragen zich inmiddels openlijk af of het telefoontje met het slechte nieuws uit Nederland, misschien wel de oorzaak is geweest van het feit dat Lil Kleine in de nacht van zaterdag op zondag zó doordraaide in zijn luxe hotel-suite op Ibiza.