×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Youp van ’t Hek geeft gezondheidsupdate

Youp van ’t Hek geeft gezondheidsupdate
20.03.2020 -

Youp van 't hek, die in het ziekenhuis ligt met een coronabesmetting, is aan de beterende hand. 'Uit mijn ziekenhuisbed kan ik melden dat ik na een donkere periode op de weg terug ben', laat de 66-jarige cabaretier weten aan het AD. Hij bedankt mensen voor hun goede wensen.


Youp heeft veel respect voor het verzorgend personeel. ‘Ik leef mee met mijn vele medepatiënten, wens hen alle kracht en sterkte en maak mijn diepste buiging ooit voor alle mensen in de zorg. Ik heb hun betrokkenheid en keiharde werken met eigen ogen kunnen zien. Laten we met zijn allen duimen voor een goede afloop!’

Donderdag maakte zijn management bekend dat de cabaretier in het ziekenhuis was opgenomen wegens een coronabesmetting. Van ’t Hek tobt al enkele jaren met zijn gezondheid. In 2015 moest hij een hartoperatie ondergaan nadat hij een aantal keren onwel was geworden op het podium. In november vorig jaar gebeurde dat tijdens een show in het Oude Luxor in Rotterdam en werd hij in een ziekenhuis opgenomen.

Lees ook:

Anouk: ‘Ik heb geen geld voor een privévlucht’

Zangeres Sita (39) deelt geweldig babynieuws!

Dries Roelvink geeft Marco Borsato advies: ‘Lieg tegen Leontine’