×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk: ‘Ik heb geen geld voor een privévlucht’

Anouk: ‘Ik heb geen geld voor een privévlucht’
20.03.2020 -

Zangeres Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Vandaag plaatst ze een filmpje op Instagram waarin zij een update geeft van haar situatie.


De noodtoestand is in het land uitgeroepen. Anouk is een van de bijna 200.000 Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland. ‘Ik ben gezond en overwhelmed door alle reacties’, zegt de artieste in het filmpje. Anouk reageert op alle suggesties die volgers haar de afgelopen dagen aan de hand hebben gedaan. Zo stelden veel volgers voor dat zij een privévliegtuig zou huren. ‘Maar zo gemakkelijk gaat dat niet’, nuanceert ze meteen.

De zangeres bekent geen geldpotje te hebben opgebouwd. ‘Ik ben niet heel verstandig: ik plan elk jaar precies wat ik nodig heb om te kunnen leven. Maar ook die concerten in de zomer vervallen. Dus het is niet de tijd om nu enorme bedragen te gaan uitgeven.’

Bevriende BN’ers

Ook stelden mensen dat Anouk bevriende BN’ers zou moeten bellen die een vliegtuig of helikopter bezitten. ‘Ik weet niet met wie jullie denken dat ik bevriend ben. Maar ik ken geen BN’ers met vliegtuigen of helikopters.’ Zij vraagt ook volgers geen dingen aan te nemen zonder te weten of ze kloppen. ‘Jullie kennen mij eigenlijk niet en weten niets van mijn financiële situatie. Ik neem ook van jullie niets aan als ik dat niet weet.’

Anouk schrijft op haar kamer vooral veel muziek. Ze belooft misschien later wat nieuw werk te laten horen.

View this post on Instagram

Marrakesh

A post shared by anouk (@anouk) on

Lees ook:

Gezin Simon Keizer eerder thuis na wereldreis

Dochter (7) Miljuschka Witzenhausen met spoed naar ziekenhuis

Zangeres Sita (39) deelt geweldig babynieuws!