Wolter Kroes En Doutzen Kroes

Wolter Kroes neemt het op voor Doutzen: ‘Ze wil mensen niet kwetsen’

Doutzen Kroes lag de afgelopen tijd flink onder vuur: op Instagram trok het model alle coronamaatregelen die zijn getroffen, in twijfel.

Zanger Wolter Kroes springt nu voor haar in de bres.

Verkeerde motieven

“Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet”, schreef Doutzen. “Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?” Ze suggereerde zelfs dat media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze tijden. Tot grote ergernis van talloze lezers.

‘Uitkijken’

In de Nieuwe Revu reageert Wolter op alle ophef. “Ik begrijp het heel goed als mensen die zelf corona hebben gehad of er naasten aan hebben verloren, woedend worden als ze horen dat anderen er kritische vragen over stellen. Als BN’er worden je woorden op een weegschaal gelegd en als je iets zegt dat verkeerd valt, kun je heel veel stront over je heen krijgen. Met het soort uitspraken dat Doutzen doet, moet je gewoon uitkijken.”

Toch snapt de zanger Doutzens boodschap wel. “Ik ken mensen die haar goed kennen en daardoor weet ik dat ze haar boodschap niet slecht bedoelt. Ze zit niet zo in elkaar dat ze mensen wil kwetsen.”

LEES OOK:

GROTE TELEURSTELLING VOOR AMALIA EN ALEXIA

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS

KIM-LIAN SHOWT BIKINIBODY (EN HAAR VOLGERS ZIJN ONDER DE INDRUK)