×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Hiddleston biedt excuses aan voor speech

10.01.2017 -

Tom Hiddleston heeft maandag zijn excuses aangeboden voor zijn speech bij de Golden Globes. De acteur kreeg bakken kritiek over zich heen nadat hij bij het in ontvangst nemen van een beeldje een verhaal vertelde over zijn reis naar Zuid-Sudan.


Tom liet maandag via Facebook weten het eens te zijn met de vele kritiek die hij kreeg. Hij noemde zijn speech ‘onelegant’. 'Ik was heel nerveus en mijn woorden kwamen er verkeerd uit.'

De acteur vertelde dat hij in Zuid-Sudan werd aangesproken door medewerkers van Artsen Zonder Grenzen die hem complimenteerde met The Night Manager. Voor zijn hoofdrol in die televisieserie kreeg Tom zondag de Golden Globe voor beste acteur in een miniserie of televisiefilm. 'Het idee dat we iets hebben kunnen maken dat die mensen verlichting en entertainment biedt, maakten me heel trots.' Tom droeg zijn Globe op aan ‘de mensen die daar zo hun best doen’.

Hij wilde enkel ‘de ongelooflijke moed’ van medewerkers van Unicef, Artsen Zonder Grenzen en World Food Programme benadrukken, schreef Tom maandag op Facebook. 'Het spijt me dat mijn zenuwen de overhand kregen.'