×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Hiddleston krijgt de volle laag voor zijn speech bij Golden Globes

09.01.2017 -

Tom Hiddleston viel vannacht in de prijzen bij de Golden Globes. De acteur mocht het beeldje voor beste acteur in een miniserie of televisiefilm mee naar huis nemen, maar zijn speech bij de acceptatie van deze prijs viel bij veel mensen niet in de smaak. Tom zou namelijk zichzelf een compliment geven terwijl juist heel andere mensen dit verdienen volgens Twitteraars.


In de speech stipt de acteur zijn reis naar Zuid-Sudan aan, waar een burgeroorlog woedt. Hij werkt daar met de Verenigde Naties voor Kinderen. Hij werd daar aangesproken door een groep doktoren en zusters van Artzen Zonder Grenzen die zeggen dat ze The Night Manager, waar hij de prijs voor heeft ontvangen, hebben gekeken tijdens beschietingen. 

Tom zegt dat dit hem aangreep: 'Het idee dat we iets hebben kunnen maken dat mensen verlichting en entertainment biedt, die de wereld proberen te herstellen waar het gebroken is.' Hij droeg zijn winst op aan de mensen die 'daar zo hun best doen.' 

Veel mensen op social media vinden dat hij de crisis in het land probeert te bagatelliseren of dat hij eigenlijk zichzelf een compliment geeft terwijl juist die mensen die daar werken de complimenten verdienen. 

Foto: YouTube

Reacties