×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Geersen weer alleen

Sylvia Geersen weer alleen
7.05.2018 -

Sylvia Geersen, die onlangs dolgelukkig verkondigde een relatie te hebben, heeft alle foto's van haar vlam offline gehaald. De reden? Het geluk is al weer voorbij...


Sylvia laat aan RTL Boulevard weten al 'maanden bevriend te zijn' met haar 'nieuwe vlam' Jezaya: 'We hebben een relatie geprobeerd maar het is het toch niet helemaal'. De twee besluiten daarom verder te gaan als vrienden.

Daarnaast laat het model weten tot op de dag van vandaag nog steeds 'gestalkt' te worden door haar ex-man. En dat terwijl ze begin vorig jaar de relatie met deze Rogelio Castro Martinez beëindigd heeft. Maar, in Mexico – waar de twee getrouwd zijn – zijn ze nog steeds getrouwd en zo ziet Rogelio dat ook, afgaande op een aantal van zijn berichten op zijn Instagram.

Wat extra hard moet aankomen, is de foto van het ongeboren kindje van Sylvia. Deze is zij verloren bij een miskraam.

(Bron: Instagram Rogelio Castro Martinez)

 

Pray for your marriage every day, the devil like a lion is always around looking whom he devours.

Een bericht gedeeld door Rogelio castro (@rogelio_castro_martinez_) op