Sylvia Geersen doet heftige onthulling

Sylvia Geersen heeft onlangs een miskraam gehad en is daardoor heel depressief geworden. Dat vertelt zij in het televisieprogramma Adieu God? van de EO.

'Op gegeven moment dacht ik: laat het allemaal maar. Ik woonde op zolder bij mijn vader, want ik had ook geen huis meer', vertelt zij in het programma aan presentator Tijs van den Brink. 

Het enige wat haar er naar eigen zeggen bovenop hielp was het bidden: 'Ik zei tegen God: ik hoef geen fame, ik hoef niet rijk te zijn, als ik maar weer gelukkig ben. De volgende dag voelde ik een enorme kracht en kreeg ik dit huis', zo legt ze uit.

Sylvia vertelt ook in het interview dat ze een grote droom heeft. Zo wil het model graag voor haar veertigste toetreden tot de Jehova’s Getuigen: 'Wat mij op dit moment daarvan weerhoudt, is mijn levensstijl. Ik rook nu nog bijvoorbeeld, daar moet ik dan echt mee stoppen. Ik ben altijd met mezelf in strijd. Ik wil heel graag het goede doen, maar ja, dan ben ik de avond ervoor weer wezen stappen. Of dan wil ik toch weer roken. Maar op een dag…', zo besluit ze.