×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Steven Tyler geeft update over gezondheid

3.10.2017 -

'Ik heb absoluut geen hartaanval gehad'. Dat zegt Steven Tyler, de zanger van Aerosmith op de website van de band. De Amerikaanse rockers moesten vorige week de laatste vier shows van hun tournee afzeggen vanwege gezondheidsklachten van Tyler.


Toen duidelijk werd dat er wat met de zanger was, gingen de wildste geruchten over Tyler. Die complimenteert de geruchtenverspreiders dan ook. 'Jullie krijgen allemaal een 10+, maar ik ben niet ingestort en heb geen hartaanval gehad', schrijft hij. 'Ik had een kwaaltje dat direct medische attentie nodig had en alleen mijn dokter in Amerika kon mij helpen'.

Over de aard en de ernst van zijn kwaaltje zwijgt Tyler. Maar de zanger zegt wel dat hij niet in levensgevaar is. 'Ik moest me alleen wel direct laten helpen', zegt hij. Verder is Tyler optimistisch over de toekomst. 'Ik kom terug!'

Ook vertelt hij nog dat hij er echt van baalt dat de tour moest worden afgebroken. 'Zo goed als nu hebben we nog nooit gespeeld'. Over nieuwe tourdata is overigens nog niets bekendgemaakt.