×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aerosmith cancelt tour om zieke Steven Tyler

26.09.2017 -

Aerosmith heeft het laatste stukje van de Zuid-Amerikaanse tournee van de rockband afgeblazen. Frontman Steven Tyler is niet in staat om op te treden en moet op doktersadvies onmiddellijk rust houden, zo staat in een statement.


Wat de 69-jarige zanger mankeert, is niet bekendgemaakt. Hij is maandagavond na de show in het Braziliaanse São Paulo direct teruggevlogen naar de Verenigde Staten. Volgens de band hoeven de fans zich niet al te veel zorgen maken en komt Tyler er weer volledig bovenop.

'Ik ben niet in levensgevaar, maar ik moet wel onmiddellijk actie ondernemen', zegt Tyler. Hij heeft naar eigen zeggen medische zorg nodig om er zeker van te zijn dat hij in de toekomst nog wel kan optreden. 'Ik beloof dat ik terugkeer. Helaas kan mijn gezondheid niet wachten en kan ik het ook niet plannen tussen onze shows'.

Aerosmith zou tot 7 oktober nog vier shows geven in Zuid-Amerika.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties