×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Samantha gespot in trouwjurk

21.03.2018 -

Samantha 'Barbie' de Jong is gespot in een trouwjurk. De blondine plaatste een foto daarvan online.


'In mijn oude trouwjurk voel ik me weer als een prinsesje! Het is inmiddels alweer bijna zes jaar geleden dat ik trouwde met Michael', schrijf Samantha bij de foto waarop ze te zien is in de witte jurk met barbieroze accenten. 

Michael en Samantha zijn inmiddels gescheiden. Michael heeft hun twee kinderen, Angelina en Milano, meegenomen naar Spanje waar hij woont met zijn nieuwe vriendin Naomi. Dit zodat Samantha zichzelf weer op de rails kan krijgen na een roerige tijd. Samantha zou het inmiddels voor een tweede keer proberen met ex-pornoster Rolf. De twee zouden het zelfs al gehad hebben over een bruiloft. Misschien dat Sam daarom de bruidsjurk weer uit de kast heeft getrokken?..