×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roel van Velzen na scheiding weer aan het daten: ‘Het is gezellig’

Roel van Velzen na scheiding weer aan het daten: ‘Het is gezellig’
22.11.2019 -

Roel van Velzen is na zijn scheiding weer klaar voor een nieuwe liefde. De zanger is momenteel aan het daten. 'En dat is gezellig', aldus Roel.


Het liefdesgeluk zoekt Roel van Velzen overigens niet via een datingapp. ‘Een heleboel van mijn vrienden zeiden: wij gaan je natuurlijk wel op Tinder zetten,’ zegt Roel, die daar zelf niet zo’n heil in ziet, in de ochtendshow van 100% NL.  ‘Een bevriende collega van mij zat op Tinder en die moest continu uitleggen dat hij het écht was. Daar geloof ik dus niet in.’

De zanger vertelde ook dat hij zich sinds kort weer kan richten op het maken van nieuwe muziek. ‘Ik had even wat dingen om op een rijtje te zetten. Eerst ging mijn vader dood, dat was pittig. Hij was mijn muzikale klankbord. En in april ben ik gescheiden. Dat gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten, dus dan is het fijn om even minder te moeten. Het maken van nieuwe muziek duurde daarom eventjes.’

Van Velzen en zijn vrouw Marloes waren twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. De twee zouden ‘Als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden’.

Ook interessant:

Ernstig zieke vader Wesley Sneijder ontslagen uit ziekenhuis

Peter Beense over André’s keuze voor Bridget: ‘Rachel keurt dit nooit goed’

ZIEN: Zó ziet het nieuwe huis van Vajèn van den Bosch eruit!