×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ernstig zieke vader Wesley Sneijder ontslagen uit ziekenhuis

Ernstig zieke vader Wesley Sneijder ontslagen uit ziekenhuis
22.11.2019 -

Vorige maand werd bekend dat het niet goed gaat met de vader van Wesley Sneijder. Zijn vader Barry lijdt aan kanker. Maar nu is er toch een lichtpuntje: Barry mag namelijk naar huis.


De vader van Wesley Sneijder is ontslagen uit het Anthonius ziekenhuis in Utrecht. Dat laat hij zelf weten op Instagram. ‘Home Sweet Home! Met hulp van alle fantastische medewerkers van het Anthonius ziekenhuis #toppers #stanthonius #toppersoneel’,  schrijft hij bij zijn post.

In eerste instantie wilde de familie liever niet publiekelijk delen wat Barry precies heeft, maar even later zei zoon Rodney tegenover Shownieuws er het volgende over: ‘We zullen onze vader door deze zware periode heen slepen. Het is al enkele weken aan de gang. De ziekte is kanker, maar meer wil ik er niet over zeggen.’

Lees ook:

ZIEN: Zó ziet het nieuwe huis van Vajèn van den Bosch eruit!

Peter Beense over André’s keuze voor Bridget: ‘Rachel keurt dit nooit goed’

Edwin de Vries slapend rijk door hitmusical!