Andre Hazes Met Zijn Moeder Rachel Hazes 27052103

Rachel Hazes viert mijlpaal zoon André met hysterische taart: ‘Zo ongelofelijk trots op jou’

Rachel Hazes staat op Instagram stil bij een bijzondere mijlpaal voor haar zoon André. Bij een foto en video van een tamelijk hysterische taart met daarop de tekst “one year ” en de beeltenis van André schrijft ze hoe trots ze is op hem.

Het is niet helemaal duidelijk waar die 1 jaar voor staat, maar vermoedelijk doelt ze op het gegeven dat André een jaar geleden is afgekickt. “Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou”, schrijft Rachel. “Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen.” Ze dankt de mensen om hen heen die hem “tegen alles proberen te beschermen”, vervolgt ze. “Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Veel verslavingen overwonnen

André plaatste vorige maand na een lange radiostilte weer een teken van leven op zijn social media. “Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte”, schreef hij. De zanger gaf aan dat hij veel verslavingen heeft overwonnen en klaar is om in 2023 weer het podium op te klimmen tijdens Holland Zingt Hazes.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Beeld: Reni van Maren