×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Queen weer op nummer 1 van Top 4000

4.12.2017 -

Bohemian Rhapsody van Queen staat bovenaan de Top 4000 die Radio 10 vanaf maandagochtend uitzendt. Op de tweede plek van de Top 4000 staat Hotel California van de Eagles. Thriller van Michael Jackson staat op de derde plaats.


Radio 10 zendt de Top 4000 dit jaar voor de dertiende keer uit. Bohemian Rhapsody stond in al die jaren tien keer op nummer 1. Michael Jackson is de meeste genoteerde artiest in de Top 4000. The king of pop staat maar liefst 45 keer genoteerd in de jaarlijst.

De Nederlandse artiest met de meeste noteringen is Marco Borsato met 27 vermeldingen in de lijst. Zijn nummer Dochters is op nummer 75 het hoogst genoteerd. Golden Earring is dit jaar de hoogst genoteerde Nederlandse act in de Top 4000, met Radar Love op nummer 13. Boudewijn de Groot volgt met Avond op nummer 25.

George Michael staat met Careless Whisper op nummer 10. Het is deze Kerst een jaar geleden dat de artiest kwam te overlijden.

Radio 10 begint maandag om 9.00 uur met de marathonuitzending. De ontknoping van de lijst is zondag 24 december om 17.00 uur.